Over mijzelf...
WELKOMWELKOM.htmlWELKOM.htmlshapeimage_2_link_0
HISTORIEshapeimage_3_link_0
PORTFOLIOPORTFOLIO/PORTFOLIO.htmlPORTFOLIO/PORTFOLIO.htmlshapeimage_4_link_0
LINKSLINKS.htmlLINKS.htmlshapeimage_5_link_0
CONTACTCONTACT.htmlCONTACT.htmlshapeimage_6_link_0
Als assistent fotograaf/tekenaar ben ik gestart op een reclamebureau in Amsterdam. In de avonduren volgde ik op de kunstacademie (Gerrit Rietveld) een teken- en reclame opleiding. Hierna, ook in de avonduren, volgde ik op de Amsterdamse Grafische School (AGS), een fotografische opleiding. Via verschillende werkgevers (Stedenbouwkundige bureaus en stedenbouwkundige afdelingen van gemeenten), waar fotograferen niet direct mijn taak was, had ik steeds het genoegen veel te kunnen fotograferen. Bij de Gemeente Roermond, waar ik tot eind 2010 als stedenbouwkundig medewerker werkzaam was, heb ik, vóór het digitale tijdperk, analoog gefotografeerd en m’n opnamen in een ‘doka’ afgewerkt/afgedrukt (opnamen waren o.a voor verschillende afdelingen en voor presentatie doeleinden). Momenteel maak ik m’n opnamen + afwerking geheel digitaal.

Inmiddels ben ik zzp-er, ben zeer flexibel in tijd en werk vanuit Roermond, Leusden of De Wijk (Drente). Mijn werk lever ik, naar keuze, digitaal of geprint.

Enkele lopende opdrachten: 
ECI-bouwvoortgang: restauratie/verbouw v.m. chemische fabriek tot ‘cultuurtempel’; 
Stichting Wesp kinderparticipatie: maandelijkse uitgave De JIJ-krant;
Gemeente Roermond: historisch kerkhof (foto-registratie van c.a. 4000 graven);
Segers-beds matrassen en boxsprings: website, opmaak advertenties en fotowerk;
Stichting Ruimte Roermond: vormgeving kwartaaluitgave ‘Ruimtelijk’ en fotografie.
Verder voer ik uiteenlopende foto-opdrachten uit zoals architectuur- en interieurfotografie (o.a. t.b.v. verkoop panden voor makelaars), trouw- en bedrijfsreportages (industrieel / recepties), reportages van gebeurtenissen, foto-illustraties voor digitale of gedrukte uitgaven (boekwerken / tijdschriften / brochures) en maak ik productfoto’s voor o.a. verkoop op internet.

Hobbymatig ben ik ook met fotografie in de weer. Mijn portfolio bestaat uit een fotogalerij waarin naast albums van opdrachten, albums gevuld met wat mij zo al in m’n vrije tijd aan fotograferen bezig houdt.

Het atelierwerk (digitaal ontwikkelen !) doe ik op een van m’n Mac computers met het fotobewerkings-programma Capture NX 2 van Nikon.

Graag nodig ik u uit mijn portfolio te bekijken, deze wordt regelmatig voorzien van nieuwe afbeeldingen.

Meer informatie of opdracht?
...neem vrijblijvend contact met mij op.Reclamebureau_Patz.htmlhttp://www.sdkvastgoed.nl/index.php?category0=projecten&category1=in_ontwikkeling&category2=ecihttp://www.wespweb.nl/index.php/jeugdzorg/lopende-projecten/jij-kranthttp://www.segersbeds.nlhttp://www.stichtingruimteroermond.nl/GrafischAtelier.htmlPORTFOLIO/PORTFOLIO.htmlCONTACT.htmlPORTFOLIO/PORTFOLIO.htmlshapeimage_7_link_0shapeimage_7_link_1shapeimage_7_link_2shapeimage_7_link_3shapeimage_7_link_4shapeimage_7_link_5shapeimage_7_link_6shapeimage_7_link_7